Гарна новина! З січня проводжу фотозйомки в Парижі та Ліоні

Як підготуватись до фотосесії

Популярні питання при підготовці до фотосесії

 

Я вирішила написати про популярні питаннях до фотографа. Одине з найчастіших питань стосується тривалості фотосесії?

Який мінімальний час фотосесії?

 

Мінімальна час фотосесії для мене, це коли я отримала достатню кількість хороших кадрів, зазвичай потрібно близько години для індивідуальної, сімейної або дитячого фотосету. Менше часу не вистачить, особливо якщо зйомка в місті або в парку, бо доводиться переходити на інші локації, щоб отримати різнопланові фотографії.
Плюс потрібен час, щоб познайомитися ближче і встановити контакт.
Мені потрібно також зловити красиві ракурси, піймати гарне світло і підкреслити всю красу моєї моделі.

Я не люблю затягувати зйомки, хочу щоб мої моделі отримали задоволення від процесу і насолоджувалися тим, що відбувається. Особливо питання тривалості фотосету актуальне, якщо це сімейна зйомка з маленькими дітьми, так як малюки швидко втомлюються і починають вередувати.

 

Друге за важливістю питання це - як вибрати одяг для фотосесії і де її взяти?

 

Отже, перше що потрібно зробити визначитися зі стилем зйомки і відразу ж після цього приступати до вибору лука. Потрібно вибрати наряд, підібрати аксесуари, продумати деталі, краще показати твій підготовлений одяг фотографу, щоб можна було підправити його до моменту зйомки.

Інколи чую хибну інформацію, що для зйомки обов'язково купувати дорогі наряди, або підбирати новий комплект одягу, це зовсім не так. Можна скомпонувати стильний образ з того що у тебе є в шафі. Я впевнена якщо гарненько подивитися, то там можна знайти велику кількість цікавого вбрання по бажанню можна доповнити образ чимось новеньким. Найкраще проконсультуватися з фотографом, наприклад зі мною, я допоможу зібрати образ і підкажу місце для фотосету.

 

Де найкраще фотографуватися?

 

Вибір місця зйомки - це дуже важливий етап в підготовці, якщо влаштувати фотозйомку в неправильному місці в неправильний час, то можна отримати не той результат який очікуєш.

Провести зйомку можна в фотостудії, в парку, за містом, на морі, в лісі, в місті, або в улюбленому затишному кафе, все залежить від твого настрою.

Обов'язково потрібно робити професійний макіяж і укладку?

 

Чому я рекомендую робити професійний макіяж і укладку. Досвідчений стиліст вміло підкреслить твою справжню красу - зробить правильний make-up, красиві рівні стрілочки, виразний погляд, акуратно підкреслить красиві вилиці, і губи, твоя зачіска буде виглядати ідеально і ти відчуєш себе королевою. Звичайно ж, якщо ти майстерно володієш пензлем і зможеш зробити собі ідеальну укладку, то красу можеш навести самостійно.

 

Важливим елементом є колір твого манікюру, і його охайність. Ніжні пастельні кольори пасують до будь якого вбрання, тому можна сміливо обирати саме такі кольори перед фотосесією.

Було б дуже добре, якщо трохи попозуєш перед дзеркалом, це допоможе тобі почуватися перед камерою більш впевнено